Ylli i estradës serbe nesër në sallën e “Zetra” Sarajevë do të prezentoj Serbinë në Festivalin e Simpfonisë  Ndërballkanike,  ku përbri flamurit serb, do të valoj paralel edhe ai i Republikës së Kosovës, sespe aty prezenton edhe përfa¨qesuesja nga republika e Kosovës Rona Nishliu,.  shkruajnë sot mediat serbe, raporton  agjencia informative “Presheva Jonë”.

 

Sarajevë, 7 shtator

Joksimoviq  po merr pjesë në koncertin e simfonisë ballkanike në Sarajevë, ku janë të ftuar këngëtar te njohur edhe nga ish-viset e jugosllavisë, pra edhe Rona Nishliu përfaqësuese nga Republika e Kosovës.

 

Ylli i estradës serbe nesër në sallën e “Zetra” Sarajevë do të prezentoj Serbinë në Festivalin e Simpfonisë  Ndërballkanike,  ku përbri flamurit serb, do të valoj paralel edhe ai i Republikës së Kosovës, sespe aty prezenton edhe përfa¨qesuesja nga republika e Kosovës Rona Nishliu,.  shkruajnë sot mediat serbe, raporton  agjencia informative “Presheva Jonë”. Joksimovic,  do të interpretojë në një organizatë simfonike miqësisë koncert ballkanik ku janë të ftuar edhe këngëtarë e artistë nga Shqipëria, mali i Zi,  Turqia e cvednet tjera ballkanike etj..

Joksimoviq padyshim nuk ka asgjë kundër Roni Nishlija performancës, e cila në Sarajevë përfaqëson zratrisht  nga Prishtina Kosovë. Përfaqësuesi i fundit i Serbisë në organizatorëve Konkursit Evropian të Këngës, nuk ka ndonjë vërejtje, dhe tregoi se ai nuk shqetësohet për të kënduar në të njëjtin stad një këngëtar serb me një përfaqësues nga Kosova
.
– Kjo është një nder i madh për të përfaqësuar vendin në një ngjarje të tillë prestigjioz dhe me dy hitet Eurovizion cilat janë secila në mënyrën e vet shënoi karrierën time. Unë mendoj se kjo është me të vërtetë një privilegj për herë të dytë në të njëjtin vit kam marrë mundësinë dhe kënaqësinë për të qenë një përfaqësues i Serbisë muzikë në dy ngjarje prestigjioze – ka deklaruar këngëtari Joksimovic, përfaqësues nga Serbia në Festivaluine Simfonisë në Sarajevë i cili fillon nesër.

SHPËRNDAJE