Për gjykatën e Apelit në Ankara, është e panatyrshme seksi mes gay-ve, seksi oral ose anal ose ai në grup apo me kafshë dhe persona të vdekur.

Në një seancë të fundit gjykata ka vendosur se dënohen me burg personat që shfaqen në video posesive, apo në skena ku kryejnë seks oral ose anal, në bazë në pikës 262/2 të Kodit Penal të Turqisë.

Mësohet se dënimi për seksin “e panatyrshëm” parashikon 4 vite burg.

SHPËRNDAJE