Lëvizja për Bashkim kërkon nga institucionet e Kosovës që bisedimet e ashtuquajtu teknike me Serbinë të shndërrohen në bisedime politike ku do të bisedohej për veriun e Kosovës dhe për Preshevën, Medvegjën dhe Bujanovcin. …

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Avni Klinaku në një intervistë për Kosovapress, ka thënë se është kundër shkëmbimit të territoreve, ngase kjo e vë në plan të parë territorin. Por ai ka theksuar se është që qytetari të jetë në plan të parë dhe të respektohet vullneti i tij (RTK)

SHPËRNDAJE