Partia Demokratike e Kosoves ne Shtime, tashme po e vazhdon fushaten ne baza ditore duke prezantuar para qytetareve punet e mira te realizuara deri me tani.

Se po hasin ne mirnjohje dhe vazhdimesi te besimit qytetarë, po shihet ne tubimet e tyre, ku po iu behet pritje madheshtore gjithandej qyteti dhe fshatrave te Shtimes.

Me pritje e përkrahje madhështore, Bashkësia e Katërt në Shtime, sonte kanë treguar në dy takime që janë të vendosur për të votuar Programin e PDK-së dhe numrin 177, në zgjedhjet e 17 tetorit. Krahas kryesueses së Kuvendit, Medina Brahaj, në këtë lagje bashkë me mua ishin edhe tre kandidatët tanë për Asamble Komunale: Albana Podvorica-Hoxha, Artan Lubovci dhe Fatlinda Rrafshi. Investimet nëpër lagjet e qytetit tonë janë një realitet që duken si ëndërr me çka secili banorë krenohet me të arriturat që kanë ndodhur dhe me projektet e reja që do të realizohen.

Pra, çdo shtimjanë e sheh dhe e prek ndryshimin e Shtimes në çdo anë e në çdo sferë, prandaj bashkërisht do të festojmë ditën e madhe që po vjen, thuhet ne njoftimin e PDK-se qytetin e Shtimes.

SHPËRNDAJE