Kryetari i Mitrovicës dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar komune, Agim Bahtiri, ka takuar banorët e fshatit Frashër nga të cilët mori përkrahje të madhe.

Postimi i Agim Bahtirit:

Frashëri është fshati që mburret jo vetëm me emrin e tij, për shkak të rilindasve Frashëri, por mburret me rreshtimin gjithmonë në krah të zhvillimit dhe në krah të se drejtës.

Në takimet që pata atje, pranova urimet më të përzemërta për punën e deritashme, të cilën ata tashmë kanë vendosur ta vazhdojnë me mua në krye të komunës.

Bashkë edhe me Frashërin do të Qeverisim!

LVV 144 | AB +4

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=404247631066017&id=100044423496553

SHPËRNDAJE