Sonte me fillim prej ora 20:00, Partia Denokratike dega ne Presheve mban takim me elektoratin e saj te fshatit Raince dhe Corrotice me fillim prej ora 20:00 ne shkollen Fillore “Zenel Hajdini”.

PD fton te gjithe simpatizantet qe te jene prezent dhe per se afermi te njoftohen me programin e ketij subjekti ne menyre qe sa me nga afer dhe me kjart te njoftohen mbi efektet pozitive qe do te kete ne jeten e tyre prezenca e PD ne pushtetin e ardhshem lokal.

 

SHPËRNDAJE