Partia Demokratike dega ne Presheve, e drejtuar nga Xhelal Memeti e cila ne zgjedhjet e 24 dhjetorit do te garoj me numrin 8, hapjen e fushates e ka caktuar per diten e diel me fillim nga ora 15:00.

Ftohen simpatizantet e PD dhe qytetaret e Komunes se Presheves qe te vijne, dhe nga afer te njoftohen me programin e PD, me te cilin synon ti sherbej qytetareve ne vitet e ardhshme

SHPËRNDAJE