Neser, e hene 18 dhjetor, me fillim prej ora 19:00 ne sallen e Kuvendit Komunal ne Presheve, Partia Demokratike PD- Dega ne Presheve, i ftone simpatizantet e te gjitha degeve te saj qe te jene prezent ne tubimin e saj ku do te prezantoj kandidatet per keshilltare nga qyteti Presheve, si dhe te shpalosin nje pjes te programit te saj.
Jeni te mireseardhur…

 

SHPËRNDAJE