Neser 19 dhjetor e hene, me fillim prej ora 19:00, Partia Demokratike Shqiptare mban takim me fshataret e fshatit Raince, me te cilet do te diskutoj per planin dhe programin me te cilin ky subjekt do te qeverise ne mandatin e ardhshem, pas zgjedhejve te 24 dhjetorit.

PDSH i fton te gjithe simpatizantet qe sa me masovikishte te mblidhen ne shkollen fillore Zenel Hajdini dhe te vendosim “…per Presheven shqiptare”

SHPËRNDAJE