E keni pyetur vetën ndonjëherë si prodhohet mishi i pulës që ne e hamë?! Ndoshta e keni pyetur por përgjigja sigurisht nuk ka qenë e qartë.

 

Kjo video shpjegon gjithçka. Video më poshtë e tregon gjithë procesin se si bëhet mishi i pulave të cilin ne e blejmë dhe e hamë.

SHPËRNDAJE