russkkBujanoc, 31 maj  -Kompania ruse (“Ruskih železnica “RŽD Intenacional”) para afatit të fundit eshte gati për të përfunduar punimet në Korridorin 10, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

Në muajin e kaluar në dy pjesë të Korridorit 10 në mes të Vranjës dhe Preshevës gjatësia e të cilit është 31.4 kilometra zëvendësoi 11 kilometra rrugë dhe Bujanoc – Bukurevac gjatësi prej 13.7 kilometra, të cilat financohen nga Rusia për modernizimin e Hekurudhave të Serbisë,  “, ka thënë drejtori Nenad Stanisavljeviç .

Ai ne vazhdim tha se pjesa nga Vranjska Banja – Ristovac, ku ajo ka zëvendësuar tashmë të vjetren prej  gjashtë kilometra, deri më tani përfundoi 20 për qind më shumë punë se parashikuar, ndërsa pjesa tjeter Bujanoc – Bukurocë, ku deri më tani janë zëvendësuar nja  pesë kilometra të reja rrugë hekurudhore .rusettt

SHPËRNDAJE