Javën e kaluar gjatë pushimeve në Miami ajo veshi disa fustana që kryeseisht zbulonin gjoksin, dhe si duket Paris nuk e ka ndërmendë të ndryshojë veshjen. Trashëgimtarja e pasur gjatë udhëtimit të saj për në Australi kishte veshur një fustan i cili pjesën e shpinës e kishte tërësisht të zbuluar ndërsa pjesa nga gjoksi ishte vetëm simbolikisht e mbuluar. 31 vjeçarja do të merr pjesë në hapjen e një klubi nate në Sydney kështu që ndoshta edhe veshja që ka zgjedhur ajo mundë të justifikohet.SHPËRNDAJE