Ishte ken nje papagal qe sa her delte pronari jasht ai gjithmon e perdorte telefonin.

Ne fund te muajit pronarit i vjen fatura 3000$ edhe pronari e denon papagalin me gozhdim 1 vjet.

Papagali gjendet para Jezu Krishtit dhe e vet qe sa je i gozhduar?

Ai ja ben tash 2000 vjet.

Papagali ja ben a ti ja paske q… nanen telefonin!

SHPËRNDAJE