Serbia duhet të sillet si një vend i civilizuar dhe të përqëndrohet në bashkëpunimin rajonal dhe në evropianizimin e saj.

Me parada ushtarake mesazhi i vetëm që i dërgon botës është se Serbia mbetet një kërcënim për stabilitetin rajonal dhe mentaliteti i Millosheviçit është ende i gjallë në Beograd. Ne kerkojmë reagim ndërkombëtar kundër kësaj sjelljeje të Serbisë, një ditë pas Ditës së Evropës.

SHPËRNDAJE