puccccLideri i AKR-së, Behxhet Pacolli ka vizituar fabrikën e këpurdhave Shitaki. Ai ka thënë se kjo është një ndër fabrikat më të mëdha në Evropë, e që një të tillë do ta ndërtoj edhe në Lipjan.

Postimi i plotë i tij:

Një moment i këndëshem!

Në një nga fermat e kultivimit të këpurdhave Shitaki. Fabrika tani ka 26 ferma dhe do te zhvillohet mëtutje deri te prodhimi i 4 tonelatave në ditë. Si e tillë është fabrika më e madhe e llojit në Europë.
Ndërtimi i një fabrike të tillë do të nisët edhe në Lipjan.

Vende të reja pune, vizion i ri zhvillimor për Kosovën./BS

SHPËRNDAJE