Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli në margjinat e Forumit Ekonomik Botëror, ka takuar ministrin e Jashtëm të Letonisë, Edgars Rinkevics.

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli në margjinat e Forumit Ekonomik Botëror, ka takuar ministrin e Jashtëm të Letonisë, Edgars Rinkevics.

“Letonia është një partner i fuqishëm i Kosovës në BE dhe NATO. Si dy vende të vogla ata i kuptojnë sfidat që Kosova i kalon. Letonia gjithmonë ka mbështetur fuqimisht liberalizimin e vizave për Kosovën dhe Edgars me konfirmoi mbështetjen e tyre. Do të punojmë më shumë për zgjerimin e lidhjeve tregtare dhe ekonomike”, ka shkruar ai në Facebook.

Pacolli me ftesë mbretit Abdullahu ll, po merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Jordani

SHPËRNDAJE