ORGANIZATA E VETERANËVE TË LUFTËS

SË UÇPMB-së

 

Me rastin e 14 Majit- Ditës së Dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇPMB-së organizon turnir në futboll të vogël për nder të dëshmorëve. Të interesuarit për pjesëmarrje mund të paraqiten deri më datë 01.05.2011 në zyrën e OVL-së apo në zyrën e Bashkësisë Lokale Rahovicë. Ndeshjet në futboll të vogël në kuadër të këtij turniri do të zhvillohen më datë një maj 2011 ditë e diel nga ora 10.00 në Rahovicë. Ndërsa finalja e turnirit organizohet më 14 Maj.

 

 

OVL e UCPMB

Preshevë, 29. 04 2011 Kryetari, Nagip BEKTASHI

SHPËRNDAJE