NJ O F T I M

 

OVL e UÇPMB-së njofton qytetarët e Luginës së Preshevës se të Dielen me  22 prill 2012  duke filluar ne ora 11.00 do të bëhet homazhe te varrezat në fshatin  Bushtran të komunës së Preshevës për  Dëshmorin e Kombit  Qenan Rrahimi.

 

Po ashut OVL e UÇPMB-së njofton qytetarët e Luginës së Preshevës se të shtunën me  21 prill 2012  duke filluar ne ora 11.00 do të bëhet homazhe te varrezat në fshatin  Breznicë të komunës së Bujanocit për  Dëshmorët e Kombit  Sherif Faik Jonuzi dhe Enver Rasim Bajrami.

 

 

Pjesmarrja e juaj nderon gjakun e Dëshmorëve.

 

OVL e UÇPMB-së, Kryetar, Ramadan Ismaili

SHPËRNDAJE