Organizata e Veteranëve te Luftës së UÇK-së, me anë të ish-kombandantit të Batalionit Mbështetës z. Shaqiri Shaqiri – Qeli, ka dërguar telegram ngushëllimi me rastin e ndarjes nga jeta e Selver Maliqit nga fshati Lezbali e Preshevës, duke përmendur kontributin e çmuar të të ndjerit në kohrat më të vështira për kombin.

Në telegram ftohen miqt e familjarët që të ndihen krenarë për jetën dhe veprën e Selverit si luftë, ashtu edhe pas sajë në ndërtimin e institucioneve të sigurisë së Republikës së Kosovës.

Ja telegrami i plotë:

SHPËRNDAJE