L’image contient peut-être : une personne ou plus et personnes deboutNjeri nga lideriet e Preshevës Prof.Ohran Rexhepi ne facebukun  e tij ka shprejur shtrqesim për zhdukjne e ldierve nga Presheva apo me mire me tëne me heshtjne e tyre ne kohen kur ne disa qendra te ballkanit po bëhet fjale per bashkimin e Preshevës me Shqiperinë,  o me dialog o me lufte.

 

“E tërë bota po flet per Preshevën (Tiranë, Prishtine e Beograd) per bashkim me Shqiperinë, bile dhe Vucic, lideret e Preshevë janë fshehur si minj, spo ndihen të gjallë..” ka shkruar Orhan Rexhepi, transmeton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

z. Rexhep ka cituar presidneit serb Aleksandar Vuçiq i cili mbrëmë nga BRUKSELI, për B92 dhe Tanjug ka thën: “Kadri Veseli po flet për PRESHEVËN, por askush nuk po e thotë që ky është kërcënim për LUFTË me qëllimin që pas 20 vjetësh do të bashkohen me SHQIPËRINË”

Derisa në të gjitha anët po përmendet Lugina e PRESHEVËS, pushtetet lokale në Preshevë e Bujanoc po heshtin si minjë.

SHPËRNDAJE