largea_c8b31078-8070-4729-a6fb-cdcb8b9e128c1456498610Derisa po mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, deputetëve të opozitës u janë ardhur byrekët me jogurt në sallën plenare të Kuvendit të Kosovës. Në sallë po qëndron sigurimi, por jo edhe deputetët e pozitës. Bukë, kripe e protesta kunder zajdneinces dhe regjimit Thaci-Mustafa

SHPËRNDAJE