NJU JORK, 32 dhjetor /ATSH-AFP/ – Këshilli i Sigurimit në OKB miratoi sot njëzëri një rezolutë që mbështet iniciativën ruso-turke për një armëpushim dhe negociata në Siri, por nuk i ka cilësuar modalitetet.

Ky tekst kompromisi i miratuar në përfundim të konsultimeve me dyer të mbyllura, tregon se Këshilli i Sigurimit pret me kënaqësi dhe mbështet përpjekiet e Moskës dhe Ankarasë sipas marrëveshjes së arritur më 29 dhjetor. /By

SHPËRNDAJE