Résultat de recherche d'images pour "mathematique"Në konkurrencën e garave në matematikë (në garat e matematikës në rrethin e Pçinjës) e cila u mbajt në gjimnaz “Bora Stankoviq” në Vranjë, rezultatet më të mira janë arritur nga “Skenderebu” i Presheva, nxenësi i vitit te katert i këtij gjimnazi Arben Hajredini i cili shënoi 90 pikë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Në keto gara te matematicientve ne Serbi ku matrunati nga Presheva  Arben Hajredni ka lene shume mbrapa garuesit tjere serb te cilet moren shume pak pone si: Aleksic dhe Stosiç Milosh me 55 pikë, Dimitrije Stoilkoviq me 50 pikë, nxënësit e shkollës së mesme “Bora Stankoviq”, pastaj Mihajlo Bencun 30 pikë, student i Shkollës Mjekësore dhe Jovan Dimitrijevic me 55 pikë nga shkolla teknike “Nikola Tesla” Surdulicë. Ne kyre te listes paralel em Arebinin nga Persheva gjendet edhe Gavrilo Milosavljevic, nxënës i vitit të parë nga gjimnazi Bora Stankovic në Vranjë qe kishe pak me shume pika në garat e matematikës në rrethin e Pçinjës.

Studentët kanë treguar rezultate të mëdha, por ajo që i pret ata është rritja e konkurrencës në nivel republikan, por me të gjitha Lavdëroni për studentët të cilët kanë fituar numrin maksimal të pikëve.

 

SHPËRNDAJE