Tre persona nga Bujanoci u gjobitën me 50,000 dinarë secili për lëvizje në vende publike gjatë orës policore mes orës 17-5, ndërsa dy qytetar nga Presheva u arrestuan, deklaruan në policin e Vranjës, përcjell rtvpresheva.com.

Të dënuarit nga Bujanoca ishin 19 dhe 39 vjeq.

Një Vranjanas u gjobit me 50,000 dinarë për shkelje të ndalesës së daljes nga shtëpia.

Policia në Preshevë ishte gjithashtu mjaftë e ngarkuar me punë.

Policët arrestuan D.N. (1967) dhe N.N. (1991) nga afërsia e këtij qyteti, për shkak të dyshimit se ata kanë kryer veprën penale të mosrespektimit të rregullave shëndetësore karantinës në shtëpi.

Gjatë kontrollit, policia nuk i gjeti në adresën e shtëpisë së tyre, duke shkelur kështu masën e izolimit.
Të dyshuarit janë dërguar në Prokurorinë Themelore Publike në Vranjë me një kallëzim penal. Gjykatësi i procedurës paraprake të Gjykatës Themelore në Bujanoc i urdhëroi ata në paraburgim deri në 30 ditë.

SHPËRNDAJE