Une per Luften mund te flas me cilin doni ju ndashtë me Hashim Thaqin ndashte me Rexhep Selimi ndashtë cilido burre që i thatë bukes bukë e ujit ujë e u kan ne Luften e Fundit.

E verteta ështe se Hashim Thaqi nuk e ka asni ditē lufte, por e vërteta tjeter është se në fshatin Polac, kur është ba lufta ne Likoshanë para 30 ushtarve Adem Jashari i ka thanë Rexhep Selimit unë që jam gjallë kam me ta nxjerre gabzherrin .

Une nuk jam kanë ushtarë as i Bandes se Rexhep Selimit as i bandes së Hashim Thaqit .

Une jam kan ushtar i komandantit Legjendar dhe kam mbrojtur Kushtetuten e Republikës së Kosovës .

SHPËRNDAJE