topelementNjë shofer “djal i ri” me vetem  75 vjet duket se deshjti t’i binte pershkruti te mvbrrije ne shtepit dhe ja fut  vitrinave te dyqneve dje apsdite ne Cham (ZG) njfotn agjencia e lajemeve “Presheva jonë”

Sipa spolcise zvcerane plakut i kihste rrwshitur kemba, ne vend qe ta shkelin frenin ai shkel pedalen e gazit dhe e gjen veten ne shitore

Askush nuk u plagos. Dëmi llogaritet në dhjetëra mijëra franga. Shtatëdhjetëvjeçar duhej të dorëzohej patentë shoferi të tij.

SHPËRNDAJE