Departamenti i Policisë në Krushevc ngritur akuza penale kundër B.M nga Novi Sadi, sepse ai ka bërë një vepër kundër-ligjin, duke shitur gruaan  evtë n ‘Pazar BS për 1.500 €, njofton aagjencia informative “Presheva Jonë” duke ju referuar burimeve të emdiave serbe.

 

Preshevë, 25 shtator

I dyshuari është kapur nga polcia e  Krushevcit, ku raportohet për rrëmbimin e saj, tha kreu i departamentit për të huajt, në luftën kundër migracionit të paligjshëm dhe trafikimit Dobrivoje Gjorgjeviq.  Padi penale për trafikim ishin ngritur kundër dy bashkëpunëtorëve të Novi Sadit i cili ndërmjetësoi në pazarin e shitjes, si kundër BS Krusevac, e cila është përcaktuar shuma nga AM.

Aq me tpër ata ngarkohen se gruaje  shitur ihste në muajin e katërt të shtatzënisë, ka thënë Gjorgjeviq. Ai shtoi se bashkëshortët për shkak të gjendjes së vështirë financiare, ajo paska rënë dakord për ketë “biznis”. Sipas ligjeve serbe,  Kodi Penal i trafikimit mund të dënohet me 2-10 vjet burg.

SHPËRNDAJE