Preshevë, 31 dhjetor -Pak ore, par Vitit te Ri nje serb eshte ndalura ne Preshevë te cilit ja kane zdheshur me t emire pantopllonet… por ja cfare i gjetne polcia atij. Teka ai ju gjet droga, njofotn agejncia  e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju refraur polise kufitare.

Me konkretisht, mesohet se doganierët i konfiskuan serbit gjashtë gram heroinë, të cilën udhëtari u përpoq të fshihej në të brendshme, në hyrje të kalimit kufitar të Preshevës.

Ai ngiste “Mercedes” me targe të regjistrimit serb, i cili udhëtonte nga Maqedonia në Preshevë i shoqeruar një shtetas australian 37-vjeçar me origjinë serbe.

Kur u pyetën nga zyrtarët e doganave nëse kishte ndonjë gjë për të raportuar për kontroll, shoferi u përgjigj se ska gjë. Por me vone kur ja zdehshen pantollonet ja gjeten drogën. Për keter doganmjeret jane shokuar për ckja edhe mediat serbne kane shkruar (“Srbina zaustavili na Preševu, pa ga lepo zamolili da skine pantalone“) transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Megjithatë, ai nuk arriti të mashtrojë oficerët e doganës që gjetën mallrat e fshehura të paligjshme, në brekë?!

Kjo është një qese me gjashtë gram substancë kafe të lehtë të dyshuar për heroinë. Udhëtarët dhe narkotikët e zbuluar janë dorëzuar më tej në polici.

SHPËRNDAJE