Podgoricë, 17 shtator

Policia kufitare e Malit të Zi arrestoi A. A (21) nga Kosova, i cili u përpoq për të marrë një pasaportë false në bord  të  “Sveti Stefan”, e cila shkon në drejtim të  Barit, ka nkoftuar policia e  Podgoricës, raporton agjencia informative “Presheva Jonë”. Polciia kufitare malaziase  tha se A.A, gjatë kontrollit doganor, në  hyrje në traget tregoi pasaportën e Kosovës dhe pas verifikimin e dokumenteve u vërtetua sa ishte i falsifikuar.  Rasti i të  dyshuarit A.A. iu dorëzuar  prokurori, me dyshimin se ka kryer vepër penale falsifikim e dokumenteve, kanë thënë autoritet dohanore të Malit të Zi.

SHPËRNDAJE