Ishte një nga personazhet më të dashura për fëmijët vite më parë, kur nuk kishin dalë as Mickey Mouse dhe as Winie the Pooh, të gjithë donin atë Pipi çorapegjatën.

Siç informon noa.al Pipi ose Inger Nilsson tani është një grua që mund të quhet në moshë dhe që kënaqet me një punë ku shfaqet fare rrallë në ekranin e vogël suedez.

Kujtimet e Inger tashmë janë të largëta dhe për këtë ajo ndien keqardhje, ndërsa e quan veten me fat që ka qenë protagoniste e një roli të tillë.

Ishte një nga personazhet më të dashura për fëmijët vite më parë, kur nuk kishin dalë as Mickey Mouse dhe as Winie the Pooh, të gjithë donin atë Pipi çorapegjatën.

Siç informon noa.al Pipi ose Inger Nilsson tani është një grua që mund të quhet në moshë dhe që kënaqet me një punë ku shfaqet fare rrallë në ekranin e vogël suedez.

Kujtimet e Inger tashmë janë të largëta dhe për këtë ajo ndien keqardhje, ndërsa e quan veten me fat që ka qenë protagoniste e një roli të tillë./a.y/noa.al

SHPËRNDAJE