kastrtrrKohë më parë u bë i famshëm për deklaratat e tij isalmofobe ndaj muslimanëve shqiptar (nëse kujtojme skandalin e tij racist, i cili paska kërkuar nga Gjykata të ndalohet Kur’ani) pastaj nga Ballistë Morinës, që ngjallën shumë diskutime dhe urrejtje ndaj tij, por Kastriot Myftaraj nuk ndalet me kaq ai ai bet “boss” perosnzah ne portalet kosovare tash se fundut edhe kundër  Mallinda kemendit e cila zdriti fytraene  Kosves , fytrat  emiliona shioptareve, kurse nxiu milion fytyra serbe, sllave deri ne Rusi, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Ai madje nuk ndihet krenar për suksesin në Olimpiadë të Majlinda Kelmendit, por e përçmon atë. “Jo për faktin se braktisi përfaqësimin e Shqipërisë, vendin e origjinës së të parëve të saj, për të përfaqësuar Kosovën. Kjo ishte zgjedhje e saj. Unë nuk jam krenar për arritjen e saj..”, paska shkruar ky gazetari i famshëm

 

SHPËRNDAJE