Huawei Health nuk ofrohet më në Google Play Store dhe tani mund ta merrni aplikacionin vetëm përmes ndonjë aplikacioni më të pasigurt të shkarkimeve ose duke marrë fillimisht Gallery App të Huawei.

Versioni i fundit i aplikacionit ishte i vitit 2020 dhe funksionoi deri në tetor të vitit të kaluar.

Nuk kishte mbështetje për pajisjet më të fundit të orëve të mençura të Huawei, si Band 7.

Pra, kjo e jep një shenjë se pse ka kuptim që ky aplikacion më nuk është më në dispozicion, shkruan GSM Arena.

Njerëzit po përdornin tashmë variantin e App Gallery, i cili tani është i përditësuar.

Është interesante të theksohet se aplikacioni është ende në dispozicion tek App Store i Apple dhe Galaxy Store i Samsung.

SHPËRNDAJE