thaciuiicBotapress, 22 Shkurt  –Autori i atentatit të shekullit në vrasjet ndër shqiptare, është i njohur për afrinë e jashtëzakonshme me kryeministrin e Shqipërisë Edi Ramën, i plagosur të paktën njëherë dhe i arrestuar disa herë të tjera!

 Ai është marrë me ndërtime, dhe sot është bërë një milioner. Nuk është e qartë nëse gjithë bizneset janë të tija që i ngriti mbi vrasjet, për të cilat mori para të majme, apo kanë një bashkëndarje të bizneseve me figurat gri të politikës së Shqipërisë dhe Kosovës.

Ai njihet shumë mirë me ish kryeministrin e Kosovës.

Ai shumëherë ishte në qendër të akuzave në Shqipëri për korruptimin e zyrtarëve, kryesisht të së majtës.

Nesër çfarë kishte deklaruar vrasësi me pagesë, pas ekzekutimit të kolonelit Ahmet Krasniqi?

Shqiptari.eu ka siguruar të dhëna për atentatorin, njeriun që ka shtënë në ministrin e Mbrojtjes Ahmet Krasniqin. Por, kush janë të përfshirë në këtë atentat, a janë të përfshirë edhe zyrtarë të lart të shtetit të Kosovës?

A ka dëshmi për pagesën e vrasjes së kolonelit Ahmet Krasniqi? Kush janë porositësit dhe cilat janë provat? A ka dëshmitarë që do të ishte i gatshëm të ballafaqohet me drejtësinë, pra të denoncojë rastin e vrasjes së ministrit Krasniqi? A i kishte kërkuar dorëheqje kolonelit Krasniqi, para se të vritej ai, kryeministri Bukoshi?  A kishte informacione të qarta për përgatitjen e skenarit të vrasjes?  Ata që ndihmuan vrasësit a janë gjallë dhe ku fshihen?

A janë të përzier njerëz në struktura të larta të shtetit?

Ku ndodhet atentatori i Ahmet Krasniqit, dhe nga kush mbrohet?Botapress,

SHPËRNDAJE