Zurich, 11 dhjetor  -Dileri i drogës ne Zvcër,  nje serb u tradhtuar nga gjurmët e kembeve te tij  në dëborë. Ai duke ikur nga policia ka lene gjurmet e këmbëve ne dëborë i cili me pas u kap nga policia, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” ne Zvicer duke ju referuar burimeve te policise kantonale.

 

Bora nuk është gjithmonë sinonim me aksidentet: ajo kesaj radhe ishte bashkepuntori dhe deshmitariu me i mirë, duke mundesuar  policiisë së Zurich të zbuloi drogën e serbit të fshehur në një mal.

Polcia kihshte filluar me një kontroll pranë një zonë të pyllëzuar, të vendosura në rrguen Kreis strasse  8. Policia e ka verifikuar identitetin e dy grave, të cilët sapo kishin dalë nga pylli. Ata gjetën ata në 20 gram heroinë.

Njeriu që shiti atyre drogë, eshte serbi (19) te cilit policia gjatë kontrollit i gjetën mbi 4900 franga dhe një sasi e vogël e kanabisit. Dhe, në sajë të gjurmët e këmbëve të tij në dëborë, policia ishin në gjendje të lehtë të gjeni se ku ishte fshehur droga e tij.

Polcia ja lidhë duar serbi me këmbët e veta. Ai do t ejapin pergjegjësi  pra Ministrinë Publike ne kantonin e Cyrihut. Blerësit, kanë denoncuar tek autoritetet.

SHPËRNDAJE