(AIK-Preshev Jonë)

 

Shtëpia mediatike britanike BBC i ka kërkuar falje shikuesve të saj për shkak të prezantimit të paradës naziste në vend të parashikimit të motit. Videoja, e cila është vendosur në ueb sajtin e BBC, përmbante foto të okupimit gjerman të Ishujve të Kanalit në Luftën e Dytë Botërore.

Me gabimin njerëzor, videoja është vendosur në ueb sajtin e BBC-së, ndërsa vizitorët e shikonin, edhe pse të punësuarit në BBC e përmirësuan shpejt gabimin.

“Gabuam dhe vendosëm videon e gabuar, e cila ishte shtesë e një lajmi tjetër. Videoja është zëvendësuar brenda pak minutash. Kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim që kemi kërkuar”, ka deklaruar zëdhënësja e BBC-së.

SHPËRNDAJE