VRANJË – SURDULIC – VLADICIN HAN – BUJANOC – TËRGOVISHTE – BOSILEGRAD – PRESHEVË

Në qarkun e Pçijës, në 24 orët e fundit janë regjistruar 59 raste të tjera të infektimit me koronavirus. Janë testuar 224 persona. Në Vranjë janë 29 raste pozitive, 11 në Surdulicë dhe Vlladiçin Han, tre në Bujanoc, dy në Trgovisht dhe Bosilegrad, ndërsa nga një rast të infektuar ka në Preshevë, njoftoi zyrtarisht Shtabi i Qytetit për Situata Emergjente. Dje janë ekzaminuar gjithsej 86 pacientë. Kishte 44 shikime të para. Tre pacientë kanë pneumoni. Në Klinikën e Fëmijëve Covid janë regjistruar 40 ekzaminime, 30 prej tyre janë testuar dhe gjashtë fëmijë të moshës parashkollore dhe shkollore janë regjistruar me rezultate pozitive.

SHPËRNDAJE