Preshevë, 14 shkurt  -Më te uileta jane ne Bujanoc me 38.86 dhe në Preshevë me 38, 150 dinarë, kane raportura mediat serbe ne shkrimet e tyre te titulluara: Rrogat me te uleta ne Preshevë (“Najniže isplaćene plate u Preševu”), transmton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Mileti po hjek, kryetaret po bëjnë lezet

Pagat më të ulëta në territorin e Serbisë janë në Preshevë ku nje puntro merr betem 38.150 dinarë për nëntor 2018.

Sipas deputetëve të Institutit të Statistikave të Republikës, pagat mesatare të paguara në rrethin e Pcinjës janë 41.211, më shumë se rrethi fqinj Jablanica, ku pagat mesatare të paguara arritën në 39.339 dinarë, por edhe nga rrethi i Toplicës, në territorin e së cilës 40 40 dinarë.

Në territorin e qytetit të Vranjës, mesatarisht, 42.343 dinarë u paguan në Vranjë

42.779 dinarë, dhe në gjirin e Vranjës 31.640 dinarë.

Mesatarja më e lartë është komuna Surdulica, 41. 499 dinarë, e ndjekur nga Vladicin Han me 41. 165, Bosilegrad me 40. 527 dinarë.

 

SHPËRNDAJE