bicc11Presheve, 25 gusht  -Në fshatin Raince te  Preshevës nje biçikletë ka rene nga nje urë mbi një lumë dhe pësoi lëndime të rënda,shume te rrezikshme për jetën etij .,njotnafgjencia e lajmeve “Presheva jone”

Aksidenti kandodhur ne rrethana endete panjohura i cili ra poshtre disa metra nga ura e improvizuar në lumë.

Zyrtarët e Departamentit të Policisë në Vranjë kanë nisur një hetim rreth aksidentit ne fjake. Mjkete  Vfranje sthone se bicilkisti eshte në një gjendje të rëndë iciliaktulaiasht duke luftaur me jeten.

SHPËRNDAJE