shperthhPejë, 3 korrik -Dy persona u plagosën në një granatë dore qe shpërtheu sot ne oret ehrsshme te mengjesitnë një nga kafenetë në Pejë, ka thënë policia lokale, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

“Shpërthimi i një granatë dore plagosur rëndë E. T. (17), ndërsa E. H. (20), pasi ndihma mjekësore është lëshuar në shtëpi,” tha ai zëdhënësi për media në Prishtinë për policinë rajonale Dževat Ibraj.

Shpërthimi ndodhi në një kafene “Bashqe” rreth 0:40, një polici dhe prokurorët që punojnë në motivet e kryerjes së këtij krimi të rëndë. Htimet po vazhdojne per cka  ende nuk janë zbuluar motivet për sulmin dhe edne askush nuk eshte arrestuar.

SHPËRNDAJE