Policia e Gjenevës për momentin nuk jep hollësi për shkaqet e ketyre dy trupave të pajetë, por ka njoftuar se ato janë dy femra të nacionalitetit zvicerane të lindura në vitin 1974 dhe 1977.

Gjenevë,31 maj / AIK-Presheva Jonë

Në orët e hershme të mëngjesit sot policia zvicerane ka hasur në një park të Gjenevës (Geisendorf) në dy trupa të pajetë, njofton Agjencia Informative „Presheva Jonë“. Policia e Gjenevës për momentin nuk jep hollësi për shkaqet e ketyre dy trupave të pajetë, por ka njoftuar se ato janë dy femra të nacionalitetit zvicerane të lindura në vitin 1974 dhe 1977.

SHPËRNDAJE