aksiddfMedvegjë, 7 dhjetor  m-Në një aksident të rëndë trasfiku  që ka ndodhur sot në afërsi të Medvegjës tragjkisht kanë pësaur M.S (21), dhe M.N (18) me lëndime medha triupore, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Aksidenti ndodhi kur nje autoveture “KIA Sorento”, e cila S.M. u ul me muajin gusht. Nga plagët e marra M.S vdiq sot ne oren tre në spital.

SHPËRNDAJE