malizizPasi Mali i Zi i ozurpoi Kosoves 8.223 hektare tokë ky vend “aleat” e qeverise kosovare sot ne parlamentin e  Podgorices u fyu Kosoven dhe shiptarët me banderolat  shiven-serbe se “Kosova eshte Serbi” per te cilin skandal dhe incident politik dhe diplomatik prsithina yzratre edne ska reaguar. Ne fakt  qeveria e Kosoves duhet t’i dergoj note proteste Mait te Zi, qe qveria malezaze t’i kerkoj flaje Kosoves , ka shkruar agejncia e lajemeve “Presheva jonë”

 

Sot nekryeqyteti e Malit te Zi ne Pgorice ka qendruar Ilir Meta i cili ju eshte drejtuar ne ne shipa homlogeve “crangor” cka nuk ju kam pelqyer aty disave. meta eshte rpitur me fishkellima dhe parula anti Koovë nga vendi “aleta” dhe “mik” i Koeosve ssiq eshre quajtur shpesh nga Hashim Thaci apo Isa Mustafa  (“Nova srpska demokratija poručila na albanskom: Kosovo je srce Srbije!”) 

Ne parlamentin e shtetit “aleat” e Kosovës i cili vend “mik” ja henger Kosoves 8.223 hektare tokë: “Kosovo je Srbija” !, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Por gjatë vizitës së Metës, mediat malazeze raportuan se një grup deputetësh të Demokracisë së re Serbe, kanë protestuar me pankarta.

“Populli i Malit të Zi nuk do ta njohë Kosovën asnjëherë, dhe ne shpresojmë se në rrethana gjeopolitike të mund të kthejmë flamurin tonë në Kosovë”, deklaroi një nga deputetët.

SHPËRNDAJE