sngnggBashkeatdhetar te nderuar jeni gati për ndeshjen Shqiperi-Zvicer. Sigurisht po, por ndoshta ju mungon dicka per kete ndeshje qe nuk shkon ndoshta pa simbole kombëtre. Shume pyetje na ka arritur ne redaksine tone , se ku mund te gjejme Flamura, Bluza T-chirt, Kapela me shqiponje, e simbole tjera kombëtare. Po,  gjtha keto mund t’i gjeni ne Gjenevë , te stacionin i trenave afer Hotelit Warvik, nedeh ate e hrje te Migros-it apo siq  njihet me emrin Les Cygnes Rue de Lausanne 18-20

canaasss1Atmesfera e ndeshjes mes Zvicres dhe Shqiperisë nga Tirana deri ne Gjeneve, Berne e Cyrih eshte duke u ndier me te madhe keto 48 oret e para takimit te lojatrve te “shumices shqipare”  dhe “pakices zvicerane” ne tepine e gjelber ne Lens te Francës, shkruan agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Kjo atmosferë e gëzueshme, ploite entuziazem besa edhe festive  është gjithashtu e dukshme në qytetin e Gjenevës, si në të gjitha qytetet e tjera zvicerane veshur në të bardhë, të kuqe dhe të zezë. Ajo gjithandej mbi flamujt e të dy vendeve, Zvicrës dhe Shqipërisë, veçanërisht në qendrat, në rrugë, në ballkone të ndërtesave dhe makinave. Vlene te thuhet se Flamur, Bluzam T-chirt, Kapela me Shqiponje..mund te gjeni tek stacioni trenave  (la Gare)  Jo vetëm flamuj por edhe T-shirt, kapela me shqiponja, syza, shalla, e simbole tjera te tifozeve shqiptare dhe zviceran..???????????????????????????????

SHPËRNDAJE