Bujanoc, 25 mars -Në  Bujanocit ka nodhur nje konfrontim fizik para pak nje qasti në të cilin me thikë eshte sulmuar dhe lënduar një administrues i besuar i Partisë Kombëtare Sasha Arsiq, i cili si anëtar i Komisionit Zgjedhor. Zyrtar i Sulmuar i Partisë Popullore në fshatin Kustica afer Bujancoit, njfotn agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

“Pasi unë i qortova për të lëvizur larg nga qendra e votimit, e ndjekur nga një diskutim të shkurtër. Një prej tyre kërcënuar për të me vrarë mua dhe më goditi me grusht e tij në gjoksin, dhe pastaj më theren  në dorë, ” tha Arsic nga Partia Popullore serbe.

Zgjedhjet për Këshillin Komunal të Komunitetit Klenike u mbajtën të shtunën dhe lista e Partisë Popullore fitoi një fitore bindëse.

Këshilli i cili ka 15 anëtarë, 11 prej tyre janë përzgjedhur nga lista e Partisë Popullore, një kandidat i pavarur, dhe tre nga Partia Progresive Serbe.

 

SHPËRNDAJE