Një ngjarje e jashtëzakonshme dhe komike ka ndodhur në basketbollin kosovar

KB Sigal Prishtina dhe KB Rahoveci të enjten janë përforcuar me nga një basketbollistë amerikan, Mike Moser përkatësisht Ronald Farmer-Blanchard.

Të dy këta futbollistë kanë zbarkuar përnjëherë në Prishtinë dhe kjo ka mjaftuar që të ndodh një gabim qesharak.

I deleguari i KB Prishtinës ka hasur në basketbollistin e KB Rahovecit, Ronald Farmer-Blanchard, për të cilin ka menduar se është basketbollisti i tyre, Mike Moser, ndërsa ky i fundit ka mbetur në aeroport.

Por, situata është qartësuar, kur në aeroport kanë mbërritur zyrtarët e Rahovecit, të cilët kanë parë që amerikani që ishte në aeroport ishte Moiser, basketbollisti i KB Prishtinës.

Pastaj të dy skuadrat kanë komunikuar, ka ndodhur shkëmbimi dhe të dy basketbollistët kanë vazhduar për atje ku ishin nisur.

SHPËRNDAJE