Mother Mistie Atkinson Arrested After Making Sex Tape Of Herself And Her 16 Year Old Son..Një grua në Kaliforni përballet me akuzën e inçestit, pasi ajo dyshohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me djalin e saj biologjik, 16 vjeç….?!..[wp-like-locker] VAZHDON përmes LIKE...

Policia e Napa Valley ka deklaruar se e gjeti gruan e quajtur Mistie Atkinson, së bashku me djalin e saj në një dhomë hoteli në mars, ndërsa kishin regjistruar aktet e tyre edhe në celular.

Atkinson u deklarua e pafajshme më 9 mars, duke shtuar se regjistrimet në celular nuk ishin të vërteta.

Sipas policive gruaja dhe djali nuk jetonin bashkë. 16-vjeçari ishte nën kujdestarinë e të atit. Seanca e ardhshme gjyqësore ndaj Atkinson do të mbahet më 10 maj.
/Huffington Post/[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE