10 më të rejat

 

A e dini se sot, në ket shekull ka ende kanibal: Disa njerez ne Azine Jugore kishin ngrene disa turiste nga Britania e Madhe.

Ndërtesa me e lart ne botë është 828 metra e lart (Dubai), e quajtur Burj Khalifa.
Sheik Muhamed bin Rashid al-Maktoum e ndërtoi ndërtesën më të lart në botë.
Shteti që ka më se shumti borxhe, bankës botërore është Brazili.
Analfabetizmi me i ulet ne botë, është në Japoni ku 99 % janë të shkolluar.
1 në çdo 10 persona jetoj në ishull.
njeriu ka rreth 500000 km fije nervore

10 më interesantet

Nje kale ne Austri kishte shembur nje shtepi te tere .
Lulja me e madhe ne bote gjendet ne Brazil dhe eshte e gjate 341 m.
Lulja me e madhe quhet Alfalfa.
Disa njerez ne Azine Jugore kishin ngrene disa turiste nga Britania e Madhe.
Njeriu me i vogel ne bote ka gjatesi prej 43 cm.

SHPËRNDAJE