Njoftim
Me dhembje e pikëllim të thellë ju njoftojmë se sot në moshën 64 vjeqare në Zvicër ka nderruar jetë Ramadan (Xhemë) Jashari nga Dediqi i Medvegjës.

Për kohën dhe vendin e varrimit ju njoftojmë me kohë.

SHPËRNDAJE