avdiiddPreshevë, 5 Mars  -Avdi Bajrami (1967) nga Tërrnava,  komandanti i policise në Preshevë  mbrëmë ka ndërruar jetë ne Preshevë. Nga viti 2002 ishte ne postin e kryeshefit te policise ne Preshevë.

“Presheva jonë” ka mesuar se ai ka vdekur si pasojë e një sulmi ne zemër.  Me vite tera ai me uniforme te policise i sherbeu sigurise së qytetarëve ne Preshevë, kurse viteve  te fundit ai ishte ne krye te policise ne këtë qytet.

Pas vete ka lënë gruan dhe 2 djem.  Varrimi i te ndjerit behet nesër ne dreke ne varrezat e fshatit te tij në Tërnavë të Preshevës.

SHPËRNDAJE