I ndjeri prof.Salihu ishte mesimmdhnes ne gjimanzin “Skenderbeu” te Presheves i cili ishte i dashur  dhe i rrespektueshem si nga koleget ashtu edhe nga nxenesit e tij. Ai, deri ne frymen e fundit ju perkushtuar arsimit, edukimit te brezave te rinje ne Luginen e Presheves. Pas vetes ka lene bashkeshorten me vajzen dhe dy djemte.

 

 

 

STAFI I REDAKSIA E AIK “PRESHEVA JONE”

…i dergon ngushllime familjes dhe mbare farefisit Salihu nga Ternava e Presheva per humbjen e bashkeshtortit, babait, vellaut, dajes e axhes se tyre te dashur…

Allahu n’Xhehnet e pas que…

 

SHPËRNDAJE